Machinefabriek Geurtsen, Dennis Nijland aan het woord

In 2015 ben ik gestart bij Machinefabriek Geurtsen. Eerst voor mijn afstudeerstage, daarna kon ik gelijk in dienst blijven als constructeur. Ik had een leuke stageopdracht. ‘Glazen potten vullen tbv de voedingsmiddelenindustrie’. Ik kreeg veel vrijheid en het vertrouwen om dit project te doen met een goede begeleiding. Aan het einde van de afstudeerperiode was de machine gebouwd, getest en klaar. Ik heb het hele traject kunnen doen. Dit is kenmerkend voor Geurtsen: je bent betrokken bij het hele traject van begin tot eind. Dat maakt het zo leuk!

Nu ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de machines van één van onze klanten. Deze klant zit in het topsegment van de voedingsmiddelen industrie. Dat betekent een goede afwerking, goede kwaliteit en alles tot in detail goed afleveren. Een product maken dat hoog gekwalificeerd is, is erg mooi. En dat geldt voor meerdere opdrachten hier.

Tot slot: We werken aan veel verschillende projecten, de ene keer voor de voedingsindustrie dan weer in de textiel of  voor de farmaceutische industrie, zowel voor de Nederlandse markt als voor de export.

Je krijgt veel vrijheid en er is een collegiale sfeer. Iedereen wil je altijd wel helpen. Geurtsen is een dynamische organisatie en dat werkt erg fijn.