BST Servicegroep - Wie zijn wij?

BST helpt haar klanten om hun productiviteit te waarborgen door productieverbeteringen, correctief en periodiek onderhoud, inclusief (spoed)reparaties uit te voeren. Als goede partner ontzorgen we zo onze klanten, die zich kunnen focussen op hun core business. Ons streven naar continue verbetering passen wij ook toe op onze eigen organisatie. Dit doen we door te denken in kansen en door onze medewerkers periodiek op te leiden conform de laatste technische ontwikkelingen. Wij willen de moderne en professionele servicegroep zijn en blijven, die goed bij onze klanten staat aangeschreven en waarvoor men graag wil werken. Meer willen weten wat ons beweegt? Onze dienstverlening bestaat uit: Industrieel onderhoud, Maintenance Engineering en De Machinefabriek.

De missie van BST Servicegroep

Op de industriële markt is BST Servicegroep anno 2022 de meest toonaangevende servicepartner met een klant- en medewerkerstevredenheid van >98%. Door oog te hebben voor u als klant, en door goed gekwalificeerd technisch personeel te leveren, is BST de topspeler in technische dienstverlening geworden. Onze focus ligt altijd op een langdurige, warme relatie met u als klant. Onze allround monteurs dragen hierin graag hun steentje bij en helpen u waar nodig.

De visie van BST Servicegroep

Wij behandelen de opdrachten van klanten als ware het onze eigen onderneming is. Met dezelfde vlijt, prudentie en aandacht passen wij onze expertise toe op het werk dat wij leveren. Omdat wij ons echt met onze opdrachtgever kunnen identificeren, zijn wij ook de ideale partner.

BST – beweging in techniek

De Servicegroep en de Machinefabriek bieden een veelzijdig dienstenpakket aan voor bedrijven in binnen- en buitenland. Het verhuizen, onderhouden, repareren en reviseren van machines en installaties, laswerkzaamheden en verspanen behoren o.a. tot de diensten. Op onze website vindt u informatie over onze specifieke technische dienstverlening van de Servicegroep en de mogelijkheden die de Machinefabriek u kan bieden. Voor advies en informatie staat ons team altijd voor u klaar. Indien nodig komen wij ter plaatse om de situatie te bekijken om samen met u de meest rendabele en efficiënte oplossing te vinden voor uw technische vraagstukken.

Jouw collega aan het woord: