Erick

Erick heeft ruime ervaring op het gebied van personeelsbemiddeling. Of het nu gaat om bemiddeling van technici of om bemiddeling van administratieve, commerciële of bijvoorbeeld productiekrachten, wij gaan met plezier voor u aan de slag.

Erick streeft een uitstekende dienstverlening na. Door maatwerk te leveren én kwaliteit te bewaken. Er wordt geluisterd naar uw verhaal en gezocht naar de oplossing die bij u past. Voor uitzenden, detachering en werving en selectie kunt u bij ons terecht. Zo kan u veel tijd en zorgen uit handen worden genomen.

Uitzenden

Wanneer u flexibiliteit wilt behouden zit u met deze dienstverlening goed. Of het nu gaat om opdrachten van één uur of opdrachten voor onbepaalde tijd, de uitzendkracht sluit een faseovereenkomst met ons af en is daardoor flexibel inzetbaar voor uw organisatie. De uitzendkracht valt onder de CAO NBBU. Een eenvoudige en flexibele cao, zonder ingewikkelde regels en grote administratieve lasten. Uw organisatie ontvangt hierdoor alleen facturen op basis van het aantal gewerkte uren.

Detacheren

Op zoek naar iets meer continuïteit in uw organisatie? Dan is detacheren de beste optie voor u. Wij kunnen een uitzendkracht meerdere contracten voor bepaalde tijd aanbieden en zo bij u inzetten.

Werving & selectie

Wilt u liever direct zelf iemand in dienst nemen maar de werving & selectie aan ons over laten? Geen probleem! Wij verzorgen dit graag voor u. Voor deze vorm van bemiddeling hanteren wij een werving en selectie fee.

Bovendien is Erick NEN en VCU gecertificeerd en beschikken wij over het SNA-keurmerk. Zie onze Certificering-pagina voor meer info!

Kom jij ook bij Erick werken? Kijk naar ons interne vacature aanbod of neem contact met ons op. Wij gaan dan bekijken wat we voor je kunnen betekenen.

Wij zijn op zoek naar jou!

Vanuit de enorm groeiende klantvraag en de groei in onze branche, zoeken wij versterking voor ons team! We bieden je de kans mee te bouwen aan een succesvolle en informele uitzend- en detacheringsorganisatie met een sterke groeiambitie. Ben jij enthousiast, pro-actief en heb je enige ervaring in de uitzend- en detacheringsbranche? Dan ontmoeten we je graag!

Erick heeft ruime ervaring op het gebied van personeelsbemiddeling in de technische, logistieke en industriële sector. Wij bieden onze (veelal technische georiënteerde) opdrachtgevers een brede dienstverlening aan: detacheren, uitzenden en werving & selectie.

Jouw collega aan het woord: