Geurtsen Groep

De Geurtsen groep bestaat uit BST Servicegroep, Erick, Machinefabriek Geurtsen en Machinefabriek Westerhof.

Bij de Geurtsen Groep, willen wij blijven investeren in onze medewerkers. Dit begint al bij de werving en selectie van onze toekomstige collega’s. Vanuit onze recruitment afdeling word je CV op de juiste kwaliteiten beoordeeld. Als je bij ons wordt uitgenodigd voor een gesprek dan vragen we niet direct naar je diploma’s, dat is in een later stadium pas belangrijk. We vragen wie je bent, wat zijn je drijfveren en wat motiveert jou nu echt!

Alleen op basis van jouw motivatie kunnen wij samen aan de toekomst van Geurtsen bouwen. Belangrijk is dat jij je kunt vinden in onze visie en missie. We zijn een fullservice probleemoplosser voor onze opdrachtgevers, daarom vragen ook best veel van je. Maar daar krijg je ook veel voor terug. We starten het liefst met een arbeidscontract voor onbepaalde tijd. Een belangrijk aspect volgens onze medewerkers die al jarenlang bij ons werken en hun expertise bij ons verder ontwikkelen.

We bieden een baan met ruimte voor eigen inbreng. Dit betekent dat je heel veel vrijheid krijgt. Met steeds weer uitdagende projecten, veel ruimte voor jouw ideeën en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Wij zijn een erkend SBB leerbedrijf, wat kenmerkt dat we graag investeren in leerlingen en vakmanschap. Immers vakmanschap is de sleutel tot succes: met de juiste vakmensen in huis leg je de basis voor nu en de toekomst.

Bij ons krijgt iedereen de kans om het beste uit zichzelf te halen!