Machinefabriek Geurtsen

Machinefabriek Geurtsen is in 1926 opgericht als haardensmederij annex constructiewerkplaats. De basis voor de groei van het familiebedrijf is gelegd in 1945 toen oprichter Geurtsen voor Ankersmit Textielbedrijven onderhoud en engineering ging uitvoeren. Sindsdien hebben we veel ervaring opgedaan in diverse branches.

Alle technische services onder één dak

Machinefabriek Geurtsen is gespecialiseerd in de engineering, besturing en fabricage van speciaalmachines voor uiteenlopende industrieën en bouwt en ontwerpt daarnaast ook standaardmachines voor de levensmiddelenindustrie. Als machinefabriek bieden we een groot aantal technische services overzichtelijk onder één dak.

Machinebouw op maat

Onze monteurs bouwen met grote zorg en deskundigheid machines op maat. Werktuigbouwkundig, elektronisch en besturingstechnisch.

LEIDINGWERK & SKIDS

Machinefabriek Geurtsen bouwt en installeert kwalitatief hoogstaande machines en installaties inclusief skids en leidingwerk.

Tank & Apparatenbouw

Het ontwerpen, tekenen, ontwikkelen en produceren van tanks en apparaten voor industriële toepassingen is één van onze specialismen.

Service & Onderhoud

Of het nou gaat om advies, service of onderhoud: als technische partner gaan onze specialisten graag voor u aan de slag.

Industriële toelevering

Een groot aantal industriële klanten rekent op ons voor de toelevering van machinerie, materialen en technische diensten.

Engineering

De basis van elk project begint aan de ontwerptafel. Geurtsen beschikt over een eigen, technische ontwerpafdeling met visie.

Specialisten in machinebouw

Met een eigen ontwerpafdeling, moderne en uitgebreide productiefaciliteiten en ongeveer 135 vakbekwame medewerkers is Machinefabriek Geurtsen in staat om voor vele technische problemen een oplossing te ontwikkelen en te realiseren. Onzetechnische serviceafdeling beschikt over circa 40 servicemonteurs die op locatie bij onze klanten zorgen voor service, onderhoud en reparaties.

Onze missie: ‘Met passie voor techniek creëren wij innovatieve oplossingen voor maximale productiviteit.’

Jouw collega aan het woord: