Machinefabriek Westerhof

Bij Machinefabriek Westerhof werken we al sinds 1964 vanuit Denekamp voor vaste opdrachtgevers in voornamelijk de automotive en defensiebranche. Wij zijn een veelzijdige en moderne machinefabriek en werken met een hecht team. Onze medewerkers delen dezelfde visie: Optimale bijdrage leveren aan onze klantvraag! Wij richten ons op productiebedrijven die continue streven naar productie verbetering, en daarvoor leveren wij maatwerk. 

Voor deze opdrachtgevers ontwikkelen, bouwen, modificeren en onderhouden onze medewerkers speciaal machines, installaties, en componenten. Vanuit jouw technische achtergrond kun jij je bijdrage leveren. Zo kun je een belangrijke bijdrage leveren aan onze eigen ontwerpafdeling of je werkt mee aan de optimalisering van bestaande ontwerpen. Vanuit de samenwerking met de collega’s van onder meer  engineering en uitvoering realiseren we speciaalprojecten, van idee tot en met installatie en onderhoud.

Engineering

Onze ervaren vakmensen zijn gericht op het optimaliseren van machinale en geautomatiseerde productieprocessen. Een team van engineers ontwerpt gespecialiseerde machines die tot in alle details voldoen aan de eisen van specifieke productieomgevingen en -processen.
Lees meer

Verspaning

Westerhof beschikt over een moderne en compleet uitgeruste afdeling verspaning. Onze vakmensen hebben veel ervaring met het draaien en frezen van machineonderdelen. Uiteraard kunnen ze u ondersteunen met praktisch alle verspaningswerkzaamheden.

Lees meer

Constructie

Voor constructiewerkzaamheden in onze werkplaats of bij u op locatie biedt Westerhof gekwalificeerde lasspecialisten en hoogwaardige lasapparatuur.

Lees meer

Montage

Westerhof biedt alle faciliteiten, kennis en mankracht voor de montage van (speciaal)machines, installaties en technische ondersteuning. Ook kunnen wij revisies, modificaties en onderhoud voor u uitvoeren. Onze kracht? De combinatie van gelouterde ervaring én innovatief vermogen.

Lees meer

Revisie & Onderhoud

Onze dienstverlening gaat verder dan het realiseren van specifieke componenten, gereedschappen en complete machines op maat voor uw productieproces. Ook voor wat betreft service en onderhoud kunt u altijd rekenen op onze vakmensen en servicediensten. Dat betekent voor u: optimale continuïteit bij uw processen.

Lees meer

Kwaliteit als basis voor bestendige samenwerking

Gerenommeerde klanten als Michelin, Vredestein en Scania maken al bijna sinds de oprichting deel uit van onze vaste klantenkring. Kwaliteit, innovatief vermogen en betrouwbaarheid, die door onze cliënten worden gewaardeerd, vormen bij ons de solide basis voor langdurige samenwerking.

Jouw collega aan het woord: