Geurtsen Groep

Bij de Geurtsen groep, willen wij blijven investeren in onze medewerkers. Dit begint al bij de werving en selectie van onze toekomstige collega’s. Vanuit onze recruitment afdeling wordt je CV op de juiste kwaliteiten beoordeeld. Als je bij ons wordt uitgenodigd voor een gesprek dan vragen we niet direct naar je diploma’s, dat is in een later stadium pas belangrijk. We vragen wie je bent, wat zijn je drijfveren en wat motiveert jou nu echt!

Alleen op basis van jouw motivatie kunnen wij samen aan de toekomst  van Machinefabriek Geurtsen bouwen. Belangrijk is dat jij je kunt vinden in onze visie en missie. We zijn dus geen doorsnee machinefabriek. We zijn een fullservice probleemoplosser voor onze opdrachtgevers, daarom vragen ook best veel van je. Maar daar krijg je ook veel voor terug. We starten allereerst met een arbeidscontract voor onbepaalde tijd.

Dat vinden we belangrijk, dat zien we terug bij onze medewerkers die al jarenlang hun expertise bij ons verder ontwikkelen. Daarnaast bieden we veel vrijheid om tot het beste resultaat te komen.

Bij ons krijgt iedereen de kans om verder te ontwikkelen!

Jouw collega aan het woord: