Machinefabriek Geurtsen

Bij Machinefabriek Geurtsen vinden wij het belangrijk dat we, met passie voor techniek, innovatieve oplossingen creëren. Als familiebedrijf dat zich al vanaf 1926 richt op de machinebouw, zijn we voortdurend in ontwikkeling. Daardoor kunnen we op ieder moment inspelen op onze complexe klantvragen. We zijn gespecialiseerd in engineering, besturing en fabricage van speciale machines voor uiteenlopende industrieën en we bouwen en ontwerpen daarnaast ook standaardmachines voor de levensmiddelenindustrie. Dat doen we vanuit verschillende disciplines binnen één groep. We mogen onszelf toonaangevend noemen als het gaat om hoogwaardige producten en gekwalificeerd precisiewerk. Hierdoor hebben we een prachtige vaste klantenkring opgebouwd en kunnen we met nieuwe opdrachtgevers onze groeidoelstelling realiseren. Dit kunnen we alleen waarmaken door de gedrevenheid van onze, nu al meer dan, 100 medewerkers. Onze medewerkers zijn door passie gedreven specialisten in de techniek en stoppen pas wanneer het product écht goed is. Daar zijn we trots op!

Onze missie: ‘Met passie voor techniek creëren wij innovatieve oplossingen voor maximale productiviteit.’

Machinebouw op maat

Onze monteurs bouwen met grote zorg en deskundigheid machines op maat. Werktuigbouwkundig, elektronisch en besturingstechnisch.
Lees meer

LEIDINGWERK & SKIDS

Machinefabriek Geurtsen bouwt en installeert kwalitatief hoogstaande machines en installaties inclusief skids en leidingwerk.
Lees meer

Tank & Apparatenbouw

Het ontwerpen, tekenen, ontwikkelen en produceren van tanks en apparaten voor industriële toepassingen is één van onze specialismen.
Lees meer


Service & Onderhoud

Of het nou gaat om advies, service of onderhoud: als technische partner gaan onze specialisten graag voor u aan de slag.
Lees meer

Industriële toelevering

Een groot aantal industriële klanten rekent op ons voor de toelevering van machinerie, materialen en technische diensten.
Lees meer

Engineering

De basis van elk project begint aan de ontwerptafel. Geurtsen beschikt over een eigen, technische ontwerpafdeling met visie.
Lees meer

Jouw collega aan het woord: